Găzduire site-uri Web, Domenii Web

BALUNA.RO IŢI OFERĂ GĂZDUIRE PENTRU SITE-UL TĂU.

Ne ocupăm de găzduirea domeniului tău şi îl întreţinem pentru cele mai bune performanţe. Garantăm un uptime de 99, 8%.

Important de ştiut pentru cei care doresc sa gazduiească domenii la noi este că nu oferim un panou de control, CPANEL, etc, dar oferim suport pentru configurare domeniu, mentenanţă, acces FTP si baza de date a site-ului.

Oferim suport 100% gratis pentru orice domeniu găzduit la noi. Optimizare site wordpress.

La BALUNA.RO nu ne rezumăm doar la a îți oferi servicii excepționale, ci dorim să îți punem la dispoziție toate uneltele pentru ca activitatea ta să se desfășoare neîntrerupt, în orice condiții.

Pentru mai multe informaţii vă rugăm să ne contactaţi prin E-mail : catalin @ baluna.ro.

Important: Primele 15 de zile sunt GRATUITE. Asa te poți convinge daca serviciile pe care ți le oferim sunt la așteptările dumneavoastră.

Plan tarifar pentru gazduire site-uri:

  • Pana in 100 de vizitatori unici pe zi – 8 lei/luna, 96 lei/anual (plata se face anual)
  • Pana in 1.000 de vizitatori unici pe zi – 16 lei/luna, 192 lei/anual (plata se face la alegere: lunar sau anual)
  • Pana in 10.000 de vizitatori unici pe zi – 80 lei/luna, 960 lei/anual (plata se face la alegere: lunar sau anual)

Fiecare plan tarifar se calculeaza astfel:  Daca timp de 30 de zile, in 15 zile se depasesc numarul de vizitatori unici atunci, dupa caz, veti fi anuntat de acest aspect ca sa treceti pe alt plan tarifar incepand cu luna viitoare.

Let’s Encrypt este o noua autoritate care emite Certificate SSL. Beneficiile aduse de Let’s Encrypt sunt: Este gratuit, automat, deschis. Vei primi pentru toate serviciile de gazduire un certificat SSL pentru fiecare domeniu gazduit.

Important de stiut:  Oricare plan tarifar pe care il aveti si depaseste numarul de vizitatori trebuie sa stiti ca nu se vor pune limite la site (procese, banda de internet, site suspendat etc). Dacă nu ești mulțumit de găzduirea site-ului tău la noi poți oricând să treci la o altă găzduire cu banii înapoiați integral.

Pentru a mentine stabilitatea serverelor in mediul shared exista anumite limite ce nu pot fi modificate.

PHP-ul este configurat folosind urmatoarele limite:

allow_url_include = Off
safe_mode = Off
enable_dl = Off
memory_limit = 512M
max_execution_time = 300
post_max_size = 30M
upload_max_filesize = 30M
max_input_time = 300
max_input_vars = 10000

Limitele de mai sus NU POT fi nici modificate nici depasite in cadrul abonamentelor. Majoritatea scripturilor PHP functioneaza cu aceste limite, iar scripturile care au nevoie de mai multe resurse trebuiesc gazduite pe servere VPS sau dedicate.

Atentie:  Oferim gazduire site-uri NU gazduire fisiere. Spatiul pentru fiecare domeniu gazduit la noi este de 50 GB cu condiţia ca fişierele să nu depăşescă dimensiunea de 5 MB.

Platesti pentru ca site-ul tau sa fie online. Cand nu este online, nu platesti. Este simplu. Ocazional, putem intampina probleme cu serverele sau aplicatiile instalate pe acestea, ce pot duce la intreruperea serviciilor pentru scurte perioade de timp.

Indiferent de planul tarifar ales, ne asumăm răspunderea pentru datele dvs în felul următor:

  1. La bazele de date facem back-up in fiecare zi la ora 00:00
  2. La întregul cont pe care il aveti la noi, o dată pe lună, la începutul fiecărei luni (asta implică mail, fisiere ftp, baze de date tot). 
  3. La cerere contra unei sume modice care implica taxa de curier putem sa va trimitem lunar pe un cd (DVD, BD) datele site-ului dvs. 

In toate cazurile, exceptie facand urgentele. Baluna.RO trimite notificari prin email privind lucrarile de intretinere ce trebuiesc efectuate. Cand instiintarile sunt trimise cu cel putin 2 ore inainte de intreruperea serviciilor, incetarea acestora nu este inclusa in garantia privind functionarea serviciilor. Lucrarile de intretinere sunt necesare si sunt efectuate atat in interesul nostru cat si in interesul clientilor.

Important! Gazduirea site-ului se activeaza in maxim o ora de la plasarea comenzii prin formular sau mail.