Televiziunea Boomerang TV se relansează de mâine în România

Televiziunea pentru copii Boomerang se va relansa, pe 2 februarie, în România, va avea o nouă imagine şi va difuza noi seriale pentru întreaga familie. 

Relansată ca o televiziune globală de animaţie, Boomerang se va adresa copiilor şi va încuraja familiile să urmărească împreună programele, care vor conţine atât desene animate clasice, cât şi contemporane.

Alături de noi episoade din animaţiile clasice precum „Tom şi Jerry”, „Looney Tunes” şi „Scooby-Doo”, Boomerang va oferi în această primăvară telespectatorilor români seriale noi, contemporane, printre care: „Inspectorul Gadget”, „Patrula junglei în acţiune” şi „Mr. Bean”. În plus, Boomerang va avea o nouă imagine.

Boomerang-TV„Turner repoziţionează Boomerang în întreaga lume pentru a sublinia importanţa postului de televiziune ca un post pentru copii şi pentru familie, aducându-l mai aproape de Cartoon Network, celălalt canal pentru copii aparţinând Turner. Cele două posturi se completează reciproc: în timp ce Cartoon Network se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 şi 12 ani, Boomerang este destinat, în principal, copiilor cu vârsta între 4 şi 8 ani şi familiilor acestora”, a declarat Hannes Heyelmann, Senior Vice President şi Managing Director pentru Europa Centrală şi de Est, citat de Mediafax.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.