Ce fel de fişier este cel cu extensia DAV si cu ce se deschide

Vizualizarea fişierelor .dav este un lucru nu foarte simplu de realizat, iar asta pentru că majoritatea playerelor video cu care sunteţi obişnuiţi, nu sunt capabile să ruleze fişiere cu extensia .dav sau mp4.

Situaţiile în care veţi întâlni probleme de acest gen sunt foarte puţine, în practică doar un număr foarte mic de persoane vor avea nevoie de un astfel de player. Cel mai probabil veţi întâmpina acest gen de probleme de exemplu atunci când descărcaţi fişiere de pe unităţile de stocare ale unor sisteme de supraveghere video. O mare parte dintre aceste echipamente, generează fişiere .Dav, pe care dacă ulterior le descărcaţi pe calculatorul vostru, veţi constata că nu le puteţi deschide cu nici un program uzual.

De asemenea, nu veţi găsi nici playere capabile să ruleze fişiere .dav, cel puţin până în acest moment nu există multe programe cu care să puteţi vizualiza acest tip de fişiere. Eu am să vă pun la dispoziţie un program extrem de simplu, mai precis este vorba de un player pentru fişiere .Dav

Acesta este linkul pentru descarcare.

1 Response

  1. gavrila spune:

    AZI 18.FEB . 2023 .. TESTAT , PENTRU MINE ,, FF BUN ,, VA MULTUMESC.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.