Rezolvare „Internal Server Error” in WordPress

internalservererrorDe ce primesti aceasta eroare, Internal Server Error in WordPress? Datorită naturii generice, această eroare nu spune nimic dezvoltatorului . O eroare de server intern este ca și cum ai cere medicului dumneavoastră cum să rezolvi durerea fără a spune ce te doare .

Eroare de server intern în WordPress este adesea cauzata de plugin și / sau funcții tematice . Alte cauze posibile de erori de server intern în WordPress care stim sunt :

  • fișier corput .htaccess
  • limita de memorie PHP .

Am auzit , de asemenea ca erorile de server intern apar si atunci când se încearcă sa se acceseze zona de administrator , în timp ce restul site-ului merge bine.
Aceasta eroare nu este specifica doar pentru WordPress, si iti poate aparea nu doar cu wordpress si cu orice ai rula pe server.

Să aruncăm o privire la modul de a depana aceasta eroare de server intern în WordPress

  1. Verifica fisierul .htaccess

Primul lucru pe care trebuie sa il faci daca accesand site-ul wordpress intampini aceasta eroare este sa verifici daca .htaccess este corupt. Schimba denumirea fisierului cu o alta spre exemplu .htaccess_old. Ca sa faci asta trebuie sa te loghezi prin FTP la site. Odata ce te-ai conectat cauta htacces in directorul root si in folderele  wp-content, wp-admin, si wp-includes.

Dupa ce ai redenumit fisierul htaccess verifica daca eroarea a disparut. Înainte de a trece la alte lucruri , asigurați-vă că mergeți la Setări » Permalinks și faceți clic pe butonul salva . Acest lucru va genera un nou fișier .htaccess pentru tine, cu norme adecvate de rescriere ca paginile dvs. sa nu se mai intoarca la eroarea 404 .

Daca ai verificat fisierul htacces si nu este corupt iar eroarea persista trebuie sa aplici metoda 2, metoda de mai jos.

2. Increasing the PHP Memory Limit

Cateodata aceasta eroare se intampla datorita limitarii servarului PHP, memory limit.

Daca vezi aceasta eroare numai atunci cand te loghez pe wordpress cu admin sau incerci sa incarci o imagine pe site, asta inseamna ca ai nevoie de mai multa memorie, si a serverul este limitat. Trebuie sa urmezi urmatorii pasi:

  1.  Creaza un fisier numit php cu extensia ini (ex. php.ini)
  2. Scrie urmatorul cod in fisierul php.ini: memory=64MB
  3. Salveaza fisierul.
  4. Urca-l pe server in directorul /wp-admin/ folosind FTP.

Mai multi utilizatori au spus ca au rezolvat aceasta problema folosind ce am descris eu mai sus.

Dacă creșterea limitei de memorie rezolva problema, atunci ai stabilit temporar problema . Motivul pentru care spun acest lucru se datorează faptului că trebuie să existe ceva care epuizeaza limita de memorie . Acest lucru ar putea fi un plugin prost codat sau chiar o funcție de temă . Vă recomandăm să vă  uitati în jurnalele de server pentru a găsii diagnosticarea exactă .

Dacă nici această metodă nu rezolvă problema atunci s-ar putea sa aveti anumite plugin-uri prost facute.

             3. Dezactivaza toate pluginurile wordpress.

Dacă niciuna dintre soluțiile de mai sus nu funcționează , atunci această eroare este cel mai probabil cauzată de un anumit plugin . De asemenea, este posibil ca o combinație de plugin-uri sa aiba conflict intre ele. Din păcate , nu există nici o modalitate ușoară de a afla acest lucru . Trebuie să dezactivați toate plugin-uri WordPress simultan .

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.