Filmare nunta

Încep prin a va spune ca în filmările mele nu vei vedea flori si ghirlande acoperind ecranul. Nu doresc sa iți iau ochii cu diverse aranjamente, inele rasucite, inimioare zburătoare, texte colorate si efecte peste efecte.

Va pot oferi doar filmare plus montaj. Filmarea se va face cu camera sony FULL HD. Livrarea materialului se va face pe BluRay, DVD si stick. (stickul nu este inclus in pret).
Ca filmare totala, Brut, nu pot sa va zic cat va dura, depinde de nunta dvs. De obicei filmez la o nunta normala, aproximativ 6 ore de brut.
Materialul finit (montat) de régula este cam 1h si 30 de minute, nu are o durata fixa, depinde de nunta dvs.Se livreaza:
a) 1x DISC BLURAY CU MONTAJUL NUNTI, (gen film artistic care nu este plictisitor, chiar dacă îl văd persoane care nu vă cunosc.) durata de regula 1h30m (depinde de nunta)
b) 2 x DISC BLURAY materialul brut.

Se poate livra si pe DVD, stick la cerere.

Durata predării materialului este de aproximativ 2 saptamani de la data filmarii.

Date tehnice:

  • formatul pe discul BluRay este:
  • video: AVC 1920×1080, 35Mbps
    sunet: DOLBY DIGITAL 2.1 ch, 48khz

Pret: 500 de euro.

În concluzie, filmarea este FULL HD
Filmarea este FULL HD, se livrează pe discuri Blu-Ray, și include filmul nunții tale. Ai citit bine, va ieși un film cu nunta ta, ci nu un videoclip, muzică pe imagini cum ai văzut pe tot netul.
În concluzie, nu prestez pentru bani, ci o fac din plăcere. Prețul este minim, pentru că mă costă închiriatul camerei video, lumini, trepied, etc. + transportul, cazare etc.

Dacă doriți să mă contactați vă rog faceți click aici. Mulțumesc!