Download – Winamp

Un foarte popular și versatil player media și audio

Winamp s-a născut ca un media player de bază și s-a îmbunătățit încet dar consistent de mai mulți ani. Scopul său principal a fost să devină completely customizable și, de-a lungul anilor, mulți oameni au contribuit la o bibliotecă alcătuită acum din peste 20.000 de temeși sarcini ale plug-ins.winamp-2

Când a fost lansată versiunea 5 Winamp, Nullsoft s-a reabilitat în ochii publicului producând un player mult îmbunătățit care a înlocuit Winamp 3. Nu le-a trebuit mult pentru a justifica saltul peste versiunea cu numărul 4, spunând că o îmbunătățire atât de mare poate fi denumită 5!

Din fericire, în opinia lor se justifică de vreme ce Winamp oferă tot ce îți poți dori la un player media. Folosind skin-urile, îl puteți seta să arate ca originalul sau cu setarea implicită curentă care arată bine și te lasă să controlezi rapid și ușor toate fișierele tale media. Îmi place în mod special player-ul minimizat Winamp care constă dintr-o mică bară pe care o poți plasa pe marginea ecranului. Desigur, dacă nimic nu este pe placul tău, poți descărca și încerca oricare din miile winampdescargargratisdisponibile pe site-ul web al Winamp.

Winamp suportă o gamă largă de formate de fișier și pentru că programul este mic și simplu, funcționează rapid pe majoritatea calculatoarelor. Aruncă o privire prin plug-in-urile disponibile și vei afla că îți poți cupla iPod-ul și îi poți gestiona biblioteca de muzică. Winamp pare să existe dintotdeauna dar nu a fost lăsat în urmă și este un player muzical complet echipat și cu adevărat personalizabil. Il poti descarca apasand pe unul din link-urile de mai jos.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.